Etusivu » Blogi
Blogi / 18.08.2017 12:16

Jokirantapuisto on erinomainen tapahtumapaikka

Jokirantapuistossa kansa viihtyi piknikillä kulkueen jälkeen. Kuva: Reetta Pitkäkoski.

Suomen 100-vuotista itsenäisyyttä juhlistettiin viime lauantaina Kauhajoella kaupungin ja yhdistysten voimin järjestetyllä ”Yhdessä läpi vuosisadan” -kulkueella Topeekalla ja jokirantapuistossa pidetyllä piknikillä. Sää oli lauantaina pilvinen ja sateen uhka ilmassa, mutta yhdistysten väkeä kulkueessa sekä yleisöä kadun varrella ja puistossa oli kuitenkin mukavasti.

Tapahtuma sai kiitosta ja se oli hieno osoitus paikallisten yhdistysten yhteishengestä. Yksissä tuumin saadaan myönteistä aikaan. Se viisaus pätee muuhunkin kaupungin kehittämiseen ja päätöksentekoon.

Piknik-ohjelmaan kuuluneiden musiikki-, laulu- ja liikuntaesitysten ohessa keskusteltiin myös uuden jokirantasillan - joka sai nimekseen Rantakaari - vaikutuksesta kaupungin keskustan viihtyisyyteen. Useampikin tapahtumaan osallistunut oli sitä mieltä, että silta ja kunnostettu jokiranta tekevät puistosta loistavan paikan järjestää muitakin viihde- ja yleisötapahtumia kaupunkilaisten iloksi ja innostukseksi.

Tuomas Koivuniemi

Pääkirjoitus / 03.07.2019 11:34

Kauhajoelta on valtion hallinnon palvelut hävinneet tällä vuosikymmenellä askel kerrallaan. Ensin lähti verotoimisto ja sitten käräjäoikeuden istuntopaikka täällä lakkautettiin. Poliisi ja poliisiasema kaupungissa edelleen on, mutta siellä ei kohta enää ole omia rikostutkijoita, vaan tuo osa poliisityöstä hoidetaan jatkossa Seinäjoelta käsin.

Lue lisää »
Blogi / 17.04.2019 13:16

Jollain ihmisillä on kyky luoda ympärilleen iloa ja hyvää mieltä. Yksi tällainen henkilö oli kehitysvammaisten valtakunnallisen Me Itse -yhdistyksen perustajajäseniin kuulunut ja sen puheenjohtajanakin toiminut Tommi Kivimäki Ilmajoelta. Tommi menehtyi viime lauantaina 43-vuotiaana.

Lue lisää »

Pääkirjoitus