Etusivu » Pääkirjoitus
Pääkirjoitus / 14.02.2018 13:26

Jokainen päivä on ystävänpäivä

Tänään vietetään ystävänpäivää. Mainonnalla halutaan muistuttaa, että ystäville lähetettäisiin kortteja, ostettaisiin kukkia ja leivoksia. Mutta ystävänpäivä ja ystävyys on muutakin kuin kerran vuodessa. Hyvä ystävä on lähellä ja tukena aina, kun häntä tarvitaan. Ystävyys on molemminpuolista luottamusta ja läheisyyttä välimatkasta riippumatta.

Opiskeluaikana ystävystyimme kämppäkaverini kanssa. Vaikka hän kohta valmistuttuamme lähtikin pääkaupunkiseudulle ja näemme epäsäännöllisesti harvakseltaan, ei ystävyys ole kadonnut. Kun tapaamme, juttu lähtee heti luistamaan ja sitä riittää.

Ole onnellinen, jos sinulla on ainaki yksi hyvä ystävä. Ja vielä parempi, jos sinä tiedät olevasi hyvä ystävä jollekin.

Hyvää ystävänpäivää!

Päivi Lahti-Kuusisto

Pääkirjoitus / 03.07.2019 11:34

Kauhajoelta on valtion hallinnon palvelut hävinneet tällä vuosikymmenellä askel kerrallaan. Ensin lähti verotoimisto ja sitten käräjäoikeuden istuntopaikka täällä lakkautettiin. Poliisi ja poliisiasema kaupungissa edelleen on, mutta siellä ei kohta enää ole omia rikostutkijoita, vaan tuo osa poliisityöstä hoidetaan jatkossa Seinäjoelta käsin.

Lue lisää »
Blogi / 17.04.2019 13:16

Jollain ihmisillä on kyky luoda ympärilleen iloa ja hyvää mieltä. Yksi tällainen henkilö oli kehitysvammaisten valtakunnallisen Me Itse -yhdistyksen perustajajäseniin kuulunut ja sen puheenjohtajanakin toiminut Tommi Kivimäki Ilmajoelta. Tommi menehtyi viime lauantaina 43-vuotiaana.

Lue lisää »

Pääkirjoitus