Etusivu » Urheilu
Urheilu / 07.12.2018 14:25

Paikallislehtien Antti-patsas Karhu Basketille

Neljäntoista paikallislehden muodostama Etelä-Pohjanmaan paikallislehtikerho myönsi miesten Korisliigassa pelaavan kauhajokelaisen Karhu Basket –joukkueen toimintaa pyörittävälle Karhu Basket ry:lle maakunnallisen Antti-patsaan. Sen vastaanottivat Kauhajoki-lehden päätoimittajalta Tuomas Koivuniemeltä seuran puheenjohtaja Vesa Ojala ja varapuheenjohtaja Mika Perälä. Kuva: Erkki Hautaviita.

Jari-Pekka Laitio-Ramone, teksti

Etelä-Pohjanmaan paikallislehtikerho myönsi miesten Korisliigassa pelaavan kauhajokelaisen Karhu Basket –joukkueen toimintaa pyörittävälle Karhu Basket ry:lle maakunnallisen Antti-patsaan. Tunnustuksen voi saada yhteisö, joka on toiminnallaan edistänyt paikallislehdille tärkeitä arvoja.

Neljäntoista paikallislehden muodostaman kerhon puheenjohtaja on Ilmajoki-lehden toimitusjohtaja Jussi Äärynen. Palkinnon Karhu Basketin puheenjohtajalle Vesa Ojalalle ja varapuheenjohtajalle Mika Perälälle luovutti ennen Karhu Basketin ja joensuulaisen Kataja Basketin välistä Korisliiga-ottelua Kauhajoki-lehden päätoimittaja Tuomas Koivuniemi.

– Antti-patsaan annamme yhdistykselle ja sen taustaryhmälle, emme edustusjoukkueelle. Yhdistys on tehnyt lehtien kanssa hyvää yhteistyötä. Sen taustajoukko on tehnyt vuosia määrätietoista ja monipuolista työtä Kauhajoen koripallon ja liigajoukkueen menestymisen eteen. Se on vaatinut verta, hikeä ja kyyneleitä, että tie on saatu raivattua huipputasolle, Koivuniemi tiesi.

Karhu Basket –joukkue voitti keväällä ensimmäisen Suomen mestaruutensa.

– Olemme Antti-patsaasta todella yllättyneitä ja kiitollisia. Mieltä ja sydäntä lämmittää, että saa tunnustuksen. Se kertoo siitä, miten olemme osanneet liikuttaa ihmisten tunteita. Keväällä olimme laajalti esillä medioissa ja silloin oli hienoa huomata se, miten maakunta puhalsi yhteen hiileen, puheenjohtaja Ojala mietti.

Lue aiheesta lisää ensi viikolla Kauhajoki-lehdestä!

Pääkirjoitus / 03.07.2019 11:34

Kauhajoelta on valtion hallinnon palvelut hävinneet tällä vuosikymmenellä askel kerrallaan. Ensin lähti verotoimisto ja sitten käräjäoikeuden istuntopaikka täällä lakkautettiin. Poliisi ja poliisiasema kaupungissa edelleen on, mutta siellä ei kohta enää ole omia rikostutkijoita, vaan tuo osa poliisityöstä hoidetaan jatkossa Seinäjoelta käsin.

Lue lisää »
Blogi / 17.04.2019 13:16

Jollain ihmisillä on kyky luoda ympärilleen iloa ja hyvää mieltä. Yksi tällainen henkilö oli kehitysvammaisten valtakunnallisen Me Itse -yhdistyksen perustajajäseniin kuulunut ja sen puheenjohtajanakin toiminut Tommi Kivimäki Ilmajoelta. Tommi menehtyi viime lauantaina 43-vuotiaana.

Lue lisää »

Pääkirjoitus