Etusivu » Uutiset
Uutiset / 15.09.2017 20:12

Susi jäi ansaan Lamminmaassa

Lamminmaassa loukkuun jäänyt susi oli tämän kevään pentu.

Tuomas Koivuniemi, teksti

Suden pentu jäi keskiviikkona kiipeliin metsästäjien pienpetoloukkuun Lamminmaassa. Pentu kuuluu Kurikan Ponsijärven, Nummijärven ja Karvian alueella reviiriään pitävään laumaan, missä on uros ja naaras sekä viisi pentua. Metsästäjät kävivät vapauttamassa keskiviikkona päivällä pennun kiipelistä.

Pennun vapauttamisesta on katsottavissa video Kauhajoki-lehden Facebook-sivulla osoitteessa www.facebook.com/Kauhajokilehti

Pääkirjoitus / 19.01.2018 14:31

Sääntö-Suomi piti pitkään kauppoja kourissaan niin, että ne joutuivat heittämään päiväyksenä saavuttaneet tuotteet roskiin. Onneksi sääntöjä liennytettiin niin, että kaupoilla on mahdollisuus antaa tuotteita hyväntekeväisyystarkoituksiin eri järjestöille. Tätä mahdollisuutta onkin käytetty hyväksi.

Lue lisää »
Blogi / 29.12.2017 11:17

Ilotulitemyyjät ovat jälleen ilmaantuneet kauppoihin. Monille uudenvuodenaattoon kuuluvat oleellisesti raketit. Niiden käsittelyssä on syytä olla järki mukana. Oikein käsiteltyinä ne ilahduttavat niin ampujaa kuin katselijaa. Itse en raketeista niin perusta; onhan niitä kiva katsella taivaalla, mutta en niitä osta. Niissähän raha palaa suoraan taivaan tuuliin.

Lue lisää »