Etusivu » Uutiset
Uutiset / 15.09.2017 20:12

Susi jäi ansaan Lamminmaassa

Lamminmaassa loukkuun jäänyt susi oli tämän kevään pentu.

Tuomas Koivuniemi, teksti

Suden pentu jäi keskiviikkona kiipeliin metsästäjien pienpetoloukkuun Lamminmaassa. Pentu kuuluu Kurikan Ponsijärven, Nummijärven ja Karvian alueella reviiriään pitävään laumaan, missä on uros ja naaras sekä viisi pentua. Metsästäjät kävivät vapauttamassa keskiviikkona päivällä pennun kiipelistä.

Pennun vapauttamisesta on katsottavissa video Kauhajoki-lehden Facebook-sivulla osoitteessa www.facebook.com/Kauhajokilehti

Pääkirjoitus / 10.10.2018 11:52

Tänään vietetään Aleksis Kiven eli suomalaisen kirjallisuuden päivää. Kiven kirjoittaessa näytelmiään ja kirjojaan 1860-luvulla Suomessa elettiin kansallisen heräämisen aikaa, jolle olivat lähtölaukauksen antaneet muun muassa Elias Lönnrotin kokoama Kalevala-eepos (1835/1849).

Lue lisää »
Blogi / 12.10.2018 14:17

Kauhajoen Kamut on kehitysvammaisten valtakunnallisen Me Itse ry:n alajaosto, joka perustettiin kymmenen vuotta sitten. Kävin haastattelemassa kamuja viime maanantaina. Ihmisten ja yhteiskunnan suhtautuminen kehitys- ja muihin vammaisiin on muuttunut myönteisempään suuntaan kuin mitä se oli vielä muutamia vuosikymmeniä sitten.

Lue lisää »