Etusivu » Uutiset
Uutiset / 15.09.2017 20:12

Susi jäi ansaan Lamminmaassa

Lamminmaassa loukkuun jäänyt susi oli tämän kevään pentu.

Tuomas Koivuniemi, teksti

Suden pentu jäi keskiviikkona kiipeliin metsästäjien pienpetoloukkuun Lamminmaassa. Pentu kuuluu Kurikan Ponsijärven, Nummijärven ja Karvian alueella reviiriään pitävään laumaan, missä on uros ja naaras sekä viisi pentua. Metsästäjät kävivät vapauttamassa keskiviikkona päivällä pennun kiipelistä.

Pennun vapauttamisesta on katsottavissa video Kauhajoki-lehden Facebook-sivulla osoitteessa www.facebook.com/Kauhajokilehti

Pääkirjoitus / 12.04.2018 09:08

Suomalaisista evankelisluterilaisen kirkon jäseniä on tätä nykyä hieman yli 71 prosenttia. Etelä-Pohjanmaalla kirkkoon kuuluu noin 80-90 prosenttia asukkaista. Kauhajoen seurakuntaan kuuluu 86,2 prosenttia paikkakunnan asukkaista. Länsimaisittain olemme hyvin uskonnollista kansaa.

Lue lisää »
Blogi / 14.03.2018 10:33

Me olemme tottuneet näyttämään kanta-asiakaskorttia milloin missäkin kaupassa. Jossain kortin vilauttamisesta saa bonusta, toisessa kaupassa kortille plopsahtaa plussia. Monella erikoisliikkeelläkin on omat korttinsa tai passinsa, joilla määrätyn ostomäärän jälkeen saa alennusta. Korttiärjestelmiä on kritisoitu siitä, että ne ovat kalliita ja nostavat tuotteiden hintaa. Jo vuosia sitten asiantuntija totesi, että kanta-asiakaskorttijärjestelmä maksaa kaupalle yhtä paljon rahaa kuin hävikki. Nyt on hävikkiä saatu pienennettyä; miten on korttijärjestelmän kustannusten?

Lue lisää »