Etusivu » Uutiset
Uutiset / 15.09.2017 20:12

Susi jäi ansaan Lamminmaassa

Lamminmaassa loukkuun jäänyt susi oli tämän kevään pentu.

Tuomas Koivuniemi, teksti

Suden pentu jäi keskiviikkona kiipeliin metsästäjien pienpetoloukkuun Lamminmaassa. Pentu kuuluu Kurikan Ponsijärven, Nummijärven ja Karvian alueella reviiriään pitävään laumaan, missä on uros ja naaras sekä viisi pentua. Metsästäjät kävivät vapauttamassa keskiviikkona päivällä pennun kiipelistä.

Pennun vapauttamisesta on katsottavissa video Kauhajoki-lehden Facebook-sivulla osoitteessa www.facebook.com/Kauhajokilehti

Pääkirjoitus / 01.11.2017 08:30

Etelä-Pohjanmaa ja Kauhajoki tunnetaan vahvasta yrittäjähengestä. Siksi oli mielenkiintoista lukea isojokisen Reija Haapasen kirjoittamaa ”Me kasvuyrittäjät - 15 pohjalaista yrittäjätarinaa” -kirjaa, minkä sivuilta löytyy neljän kauhajokisen yrittäjän yrittäjyyskertomukset. Yrittäjiä yhdistää Vaasassa 1980-luvun puolivälin jälkeen suoritettu ”Hallitun kasvun kehittämisohjelma” (Haka-kurssi).

Lue lisää »
Blogi / 10.11.2017 14:58

Suomessa on viime aikoina ollut vallalla kehitys, missä yhteiskunnasta pyritään kaikin puolin rakentamaan neutraalia - olkoon kysymyksessä sukupuoli, perhemuoto, uskonto, juhlapäivien vietto tai liikennemerkit. Suomalaisten elonpiirin tulisi tällaisten ajatusten mukaan olla hajuton, mauton ja muodoton, ettei yksikään ihminen pahoita mieltään tai loukkaannu jostain sellaisesta, joka on kyseisen miehen, naisen, tytön tai pojan arvojen tai vakaumusten vastainen.

Lue lisää »