Etusivu » Uutiset
Uutiset / 18.12.2017 15:46

Viisi jatkoon Isojoen johtajahaussa

Tuomas Koivuniemi, teksti

Isojoki on hakenut seuraajaa Kauhajoen kaupunginjohtajaksi valitulle hallintotieteiden maisteri Linda Leinoselle. Leinosen seuraajaksi mieli kolmetoista ehdokasta, joista haastatteluun kunnanhallitus valitsi maanantai-iltana hallintotieteiden maisteri Ulla Norrbon Isojoelta, liikuntatieteiden maisteri Sami Kiukkosen Kauhajoelta, yhteiskuntatieteiden maisteri Sirkku Kankaan Kempeleestä, tradenomi Juha Herralan Jyväskylästä ja hallintotieteiden maisteri Kati Ojaniemen Seinäjoelta.

Ulla

Norrbo

työskentelee tällä hetkellä Honkajoen

vt

. kunnanjohtajana. Sami Kiukkonen työskentelee Jurvan yhtenäiskoulun rehtorina. Kati Ojaniemi on hoitotyön opettaja, joka toimii tällä hetkellä Seinäjoen kaupunginvaltuuston ensimmäisenä varapuheenjohtajana ja oli edellisellä kuntavaalikaudella valtuuston puheenjohtaja.

Pääkirjoitus / 10.10.2018 11:52

Tänään vietetään Aleksis Kiven eli suomalaisen kirjallisuuden päivää. Kiven kirjoittaessa näytelmiään ja kirjojaan 1860-luvulla Suomessa elettiin kansallisen heräämisen aikaa, jolle olivat lähtölaukauksen antaneet muun muassa Elias Lönnrotin kokoama Kalevala-eepos (1835/1849).

Lue lisää »
Blogi / 12.10.2018 14:17

Kauhajoen Kamut on kehitysvammaisten valtakunnallisen Me Itse ry:n alajaosto, joka perustettiin kymmenen vuotta sitten. Kävin haastattelemassa kamuja viime maanantaina. Ihmisten ja yhteiskunnan suhtautuminen kehitys- ja muihin vammaisiin on muuttunut myönteisempään suuntaan kuin mitä se oli vielä muutamia vuosikymmeniä sitten.

Lue lisää »