Etusivu » Uutiset
Uutiset / 18.12.2017 15:46

Viisi jatkoon Isojoen johtajahaussa

Tuomas Koivuniemi, teksti

Isojoki on hakenut seuraajaa Kauhajoen kaupunginjohtajaksi valitulle hallintotieteiden maisteri Linda Leinoselle. Leinosen seuraajaksi mieli kolmetoista ehdokasta, joista haastatteluun kunnanhallitus valitsi maanantai-iltana hallintotieteiden maisteri Ulla Norrbon Isojoelta, liikuntatieteiden maisteri Sami Kiukkosen Kauhajoelta, yhteiskuntatieteiden maisteri Sirkku Kankaan Kempeleestä, tradenomi Juha Herralan Jyväskylästä ja hallintotieteiden maisteri Kati Ojaniemen Seinäjoelta.

Ulla

Norrbo

työskentelee tällä hetkellä Honkajoen

vt

. kunnanjohtajana. Sami Kiukkonen työskentelee Jurvan yhtenäiskoulun rehtorina. Kati Ojaniemi on hoitotyön opettaja, joka toimii tällä hetkellä Seinäjoen kaupunginvaltuuston ensimmäisenä varapuheenjohtajana ja oli edellisellä kuntavaalikaudella valtuuston puheenjohtaja.

Pääkirjoitus / 19.01.2018 14:31

Sääntö-Suomi piti pitkään kauppoja kourissaan niin, että ne joutuivat heittämään päiväyksenä saavuttaneet tuotteet roskiin. Onneksi sääntöjä liennytettiin niin, että kaupoilla on mahdollisuus antaa tuotteita hyväntekeväisyystarkoituksiin eri järjestöille. Tätä mahdollisuutta onkin käytetty hyväksi.

Lue lisää »
Blogi / 29.12.2017 11:17

Ilotulitemyyjät ovat jälleen ilmaantuneet kauppoihin. Monille uudenvuodenaattoon kuuluvat oleellisesti raketit. Niiden käsittelyssä on syytä olla järki mukana. Oikein käsiteltyinä ne ilahduttavat niin ampujaa kuin katselijaa. Itse en raketeista niin perusta; onhan niitä kiva katsella taivaalla, mutta en niitä osta. Niissähän raha palaa suoraan taivaan tuuliin.

Lue lisää »