Etusivu » Uutiset
Uutiset / 18.12.2017 15:46

Viisi jatkoon Isojoen johtajahaussa

Tuomas Koivuniemi, teksti

Isojoki on hakenut seuraajaa Kauhajoen kaupunginjohtajaksi valitulle hallintotieteiden maisteri Linda Leinoselle. Leinosen seuraajaksi mieli kolmetoista ehdokasta, joista haastatteluun kunnanhallitus valitsi maanantai-iltana hallintotieteiden maisteri Ulla Norrbon Isojoelta, liikuntatieteiden maisteri Sami Kiukkosen Kauhajoelta, yhteiskuntatieteiden maisteri Sirkku Kankaan Kempeleestä, tradenomi Juha Herralan Jyväskylästä ja hallintotieteiden maisteri Kati Ojaniemen Seinäjoelta.

Ulla

Norrbo

työskentelee tällä hetkellä Honkajoen

vt

. kunnanjohtajana. Sami Kiukkonen työskentelee Jurvan yhtenäiskoulun rehtorina. Kati Ojaniemi on hoitotyön opettaja, joka toimii tällä hetkellä Seinäjoen kaupunginvaltuuston ensimmäisenä varapuheenjohtajana ja oli edellisellä kuntavaalikaudella valtuuston puheenjohtaja.

Pääkirjoitus / 19.07.2018 10:52

Tämän kesän jo kolmatta kuukautta jatkuneet helteet herättävät keskustelua. Silti yllättävän vähän ihmiset ovat valittaneet kuumuutta. Yleensähän jo viikon helteen jälkeen on alettu valittaa, että aina on näin kuuma. Jotkut sanovatkin, että nyt ei valiteta, kun viime kesä oli niin surkea.

Lue lisää »
Blogi / 20.07.2018 10:01

Liikenteessä liikkumiseen on luotu yhteiset säännöt, joita jokaisen tulee noudattaa. Käytännössä se vain näyttää joillekin olevan kovin vaikeaa.

Lue lisää »

Pääkirjoitus