Etusivu » Uutiset
Uutiset / 18.12.2017 15:46

Viisi jatkoon Isojoen johtajahaussa

Tuomas Koivuniemi, teksti

Isojoki on hakenut seuraajaa Kauhajoen kaupunginjohtajaksi valitulle hallintotieteiden maisteri Linda Leinoselle. Leinosen seuraajaksi mieli kolmetoista ehdokasta, joista haastatteluun kunnanhallitus valitsi maanantai-iltana hallintotieteiden maisteri Ulla Norrbon Isojoelta, liikuntatieteiden maisteri Sami Kiukkosen Kauhajoelta, yhteiskuntatieteiden maisteri Sirkku Kankaan Kempeleestä, tradenomi Juha Herralan Jyväskylästä ja hallintotieteiden maisteri Kati Ojaniemen Seinäjoelta.

Ulla

Norrbo

työskentelee tällä hetkellä Honkajoen

vt

. kunnanjohtajana. Sami Kiukkonen työskentelee Jurvan yhtenäiskoulun rehtorina. Kati Ojaniemi on hoitotyön opettaja, joka toimii tällä hetkellä Seinäjoen kaupunginvaltuuston ensimmäisenä varapuheenjohtajana ja oli edellisellä kuntavaalikaudella valtuuston puheenjohtaja.

Pääkirjoitus / 12.04.2018 09:08

Suomalaisista evankelisluterilaisen kirkon jäseniä on tätä nykyä hieman yli 71 prosenttia. Etelä-Pohjanmaalla kirkkoon kuuluu noin 80-90 prosenttia asukkaista. Kauhajoen seurakuntaan kuuluu 86,2 prosenttia paikkakunnan asukkaista. Länsimaisittain olemme hyvin uskonnollista kansaa.

Lue lisää »
Blogi / 14.03.2018 10:33

Me olemme tottuneet näyttämään kanta-asiakaskorttia milloin missäkin kaupassa. Jossain kortin vilauttamisesta saa bonusta, toisessa kaupassa kortille plopsahtaa plussia. Monella erikoisliikkeelläkin on omat korttinsa tai passinsa, joilla määrätyn ostomäärän jälkeen saa alennusta. Korttiärjestelmiä on kritisoitu siitä, että ne ovat kalliita ja nostavat tuotteiden hintaa. Jo vuosia sitten asiantuntija totesi, että kanta-asiakaskorttijärjestelmä maksaa kaupalle yhtä paljon rahaa kuin hävikki. Nyt on hävikkiä saatu pienennettyä; miten on korttijärjestelmän kustannusten?

Lue lisää »