Etusivu » Uutiset
Uutiset / 04.01.2018 16:11

Rattijuoppo yritti poliisilta karkuun Hyypässä

Viime lauantaina illalla kymmenen aikaan poliisipartio kääntyi Sepäntiellä vastaantulevan henkilöauton perään tarkastusta varten. Henkilöauto kiihdytti vauhtiaan ja lähti poliisia pakoon. Poliisipartio kytki hälytys- ja pysäytysvalot päälle, mutta pakoauto jatkoi matkaa kääntyen Jokimäentielle ja kiihdyttäen nopeuden reilusti yli 100 km/ h.

Jokimäentieltä takaa-ajo jatkui Kiviluomantielle, jossa poliisipartion onnistui pysäyttää pakoauto. Yksin matkassa ollut 42-vuotias paikkakuntalainen mieshenkilö puhalsi 1,2 promillea. Samalla selvisi, että epäilty oli ajokiellossa. Poliisi otti miehen kiinni ja kuljetti tarkkuusalkometrikokeeseen Kauhajoen poliisiasemalle, jossa puhallustulos oli 0,66 mg/ l.

Tapahtuma-aikaan tienpinta oli erittäin jäinen ja liukas. Lisäksi takaa-ajoreitin varrella oli jalankulkijoita liikkeellä. Poliisi jatkaa tapauksen tutkintaa rikosnimikkeillä törkeä rattijuopumus, törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen, kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta ja liikennerikkomus.

Pääkirjoitus / 12.04.2018 09:08

Suomalaisista evankelisluterilaisen kirkon jäseniä on tätä nykyä hieman yli 71 prosenttia. Etelä-Pohjanmaalla kirkkoon kuuluu noin 80-90 prosenttia asukkaista. Kauhajoen seurakuntaan kuuluu 86,2 prosenttia paikkakunnan asukkaista. Länsimaisittain olemme hyvin uskonnollista kansaa.

Lue lisää »
Blogi / 14.03.2018 10:33

Me olemme tottuneet näyttämään kanta-asiakaskorttia milloin missäkin kaupassa. Jossain kortin vilauttamisesta saa bonusta, toisessa kaupassa kortille plopsahtaa plussia. Monella erikoisliikkeelläkin on omat korttinsa tai passinsa, joilla määrätyn ostomäärän jälkeen saa alennusta. Korttiärjestelmiä on kritisoitu siitä, että ne ovat kalliita ja nostavat tuotteiden hintaa. Jo vuosia sitten asiantuntija totesi, että kanta-asiakaskorttijärjestelmä maksaa kaupalle yhtä paljon rahaa kuin hävikki. Nyt on hävikkiä saatu pienennettyä; miten on korttijärjestelmän kustannusten?

Lue lisää »