Etusivu » Uutiset
Uutiset / 04.01.2018 16:11

Rattijuoppo yritti poliisilta karkuun Hyypässä

Viime lauantaina illalla kymmenen aikaan poliisipartio kääntyi Sepäntiellä vastaantulevan henkilöauton perään tarkastusta varten. Henkilöauto kiihdytti vauhtiaan ja lähti poliisia pakoon. Poliisipartio kytki hälytys- ja pysäytysvalot päälle, mutta pakoauto jatkoi matkaa kääntyen Jokimäentielle ja kiihdyttäen nopeuden reilusti yli 100 km/ h.

Jokimäentieltä takaa-ajo jatkui Kiviluomantielle, jossa poliisipartion onnistui pysäyttää pakoauto. Yksin matkassa ollut 42-vuotias paikkakuntalainen mieshenkilö puhalsi 1,2 promillea. Samalla selvisi, että epäilty oli ajokiellossa. Poliisi otti miehen kiinni ja kuljetti tarkkuusalkometrikokeeseen Kauhajoen poliisiasemalle, jossa puhallustulos oli 0,66 mg/ l.

Tapahtuma-aikaan tienpinta oli erittäin jäinen ja liukas. Lisäksi takaa-ajoreitin varrella oli jalankulkijoita liikkeellä. Poliisi jatkaa tapauksen tutkintaa rikosnimikkeillä törkeä rattijuopumus, törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen, kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta ja liikennerikkomus.

Pääkirjoitus / 19.01.2018 14:31

Sääntö-Suomi piti pitkään kauppoja kourissaan niin, että ne joutuivat heittämään päiväyksenä saavuttaneet tuotteet roskiin. Onneksi sääntöjä liennytettiin niin, että kaupoilla on mahdollisuus antaa tuotteita hyväntekeväisyystarkoituksiin eri järjestöille. Tätä mahdollisuutta onkin käytetty hyväksi.

Lue lisää »
Blogi / 29.12.2017 11:17

Ilotulitemyyjät ovat jälleen ilmaantuneet kauppoihin. Monille uudenvuodenaattoon kuuluvat oleellisesti raketit. Niiden käsittelyssä on syytä olla järki mukana. Oikein käsiteltyinä ne ilahduttavat niin ampujaa kuin katselijaa. Itse en raketeista niin perusta; onhan niitä kiva katsella taivaalla, mutta en niitä osta. Niissähän raha palaa suoraan taivaan tuuliin.

Lue lisää »