Etusivu » Uutiset
Uutiset / 04.01.2018 16:11

Rattijuoppo yritti poliisilta karkuun Hyypässä

Viime lauantaina illalla kymmenen aikaan poliisipartio kääntyi Sepäntiellä vastaantulevan henkilöauton perään tarkastusta varten. Henkilöauto kiihdytti vauhtiaan ja lähti poliisia pakoon. Poliisipartio kytki hälytys- ja pysäytysvalot päälle, mutta pakoauto jatkoi matkaa kääntyen Jokimäentielle ja kiihdyttäen nopeuden reilusti yli 100 km/ h.

Jokimäentieltä takaa-ajo jatkui Kiviluomantielle, jossa poliisipartion onnistui pysäyttää pakoauto. Yksin matkassa ollut 42-vuotias paikkakuntalainen mieshenkilö puhalsi 1,2 promillea. Samalla selvisi, että epäilty oli ajokiellossa. Poliisi otti miehen kiinni ja kuljetti tarkkuusalkometrikokeeseen Kauhajoen poliisiasemalle, jossa puhallustulos oli 0,66 mg/ l.

Tapahtuma-aikaan tienpinta oli erittäin jäinen ja liukas. Lisäksi takaa-ajoreitin varrella oli jalankulkijoita liikkeellä. Poliisi jatkaa tapauksen tutkintaa rikosnimikkeillä törkeä rattijuopumus, törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen, kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta ja liikennerikkomus.

Pääkirjoitus / 19.07.2018 10:52

Tämän kesän jo kolmatta kuukautta jatkuneet helteet herättävät keskustelua. Silti yllättävän vähän ihmiset ovat valittaneet kuumuutta. Yleensähän jo viikon helteen jälkeen on alettu valittaa, että aina on näin kuuma. Jotkut sanovatkin, että nyt ei valiteta, kun viime kesä oli niin surkea.

Lue lisää »
Blogi / 20.07.2018 10:01

Liikenteessä liikkumiseen on luotu yhteiset säännöt, joita jokaisen tulee noudattaa. Käytännössä se vain näyttää joillekin olevan kovin vaikeaa.

Lue lisää »

Pääkirjoitus