Etusivu » Uutiset
Uutiset / 18.05.2018 10:03

Kauhajoen lukion ylioppilaat 2.6.2018

Ala-Ikkelä Jone, Alakortes Julius, Ala-Panula Emilia, Etelämäki Riku (kahden tutkinnon suorittaja/SAI), Haapakoski Sonja, Heinola Santeri, Hietanen Ari, Kurikka (Jalasjärvi), Huikku Teresa, Kankaanpää Mikael (kahden tutkinnon suorittaja/SAI), Kohtala Merina, Koivisto Erika, Korpela Milla, Korpi-Filppula Nelli, Kulmala Samu, Lahdenmaa Suvi, Lehtikevari Sami, Lepistö Mirko, Linna Nea, Luoma Jessica, Mantila Luca, Mäki Lucas, Mäkinen Essi (kahden tutkinnon suorittaja/SAI), Nurmela Emma, Oinonen Henri (kahden tutkinnon suorittaja/SAI), Osmo Riikka, Piipari Eero, Pääkkönen Mikko, Raivio Niko, Rajamäki Markus, Rinne Emilia, Ruuska Janette, Ryödi Noora, Santaharju Mirva, Seppälä Lauri, Kurikka, Sinisaari Jere, Sjöblom Heidi, Soinila Juuso, Syrjänen Anna, Tarkka Miisa, Tuomisto Juho, Tuomola Joonas, Uusi-Kokko Pauliina, Uusitalo Eveliina (kahden tutkinnon suorittaja/SAI), Vaarasto Maija, Vierikko Jemina, Yli-Kullas Inka

Pääkirjoitus / 13.12.2018 10:26

Polttoaineen ja ajoneuvojen verotuksen kiristys, tiemaksujen käyttöönotto ja pysäköinnin hinnoittelu. Myös bensiini- ja dieselautojen myynti aiotaan saada päättymään vuoteen 2035 mennessä. ”Liikenteen ilmastopolitiikan asiantuntijaryhmä” esittää näitä peliliikkeitä raportissaan, jossa on etsitty keinoja poistaa liikenteen kasvihuonepäästöt kokonaan vuoteen 2045 mennessä. Raportti luovutettiin pääministeri Juha Sipilän (kesk.) hallituksen liikenne- ja viestintäministeri Anne Bernerille (kesk.) eilen.

Lue lisää »
Blogi / 22.01.2019 14:06

Rahoitusmaailma on verkkoajan myötä kokenut rajun muutoksen, kun perinteisten pankkien ohella laina- ja luottoliiketoimintaan ovat tulleet mukaan erilaiset pikavippi- ja vertaislainayhtiöt. Pikavipit ovat olleet varsinkin nuorten suosiossa, koska niitä on voinut ottaa kännykkäviesteillä tai verkkosivuilta. Vippirahalla on usein rahoitettu nopeita ja huuruisia kulutuspäätöksiä - vaateostoksia tai baari- ja bileiltoja.

Lue lisää »