Etusivu » Uutiset
Uutiset / 18.05.2018 10:03

Kauhajoen lukion ylioppilaat 2.6.2018

Ala-Ikkelä Jone, Alakortes Julius, Ala-Panula Emilia, Etelämäki Riku (kahden tutkinnon suorittaja/SAI), Haapakoski Sonja, Heinola Santeri, Hietanen Ari, Kurikka (Jalasjärvi), Huikku Teresa, Kankaanpää Mikael (kahden tutkinnon suorittaja/SAI), Kohtala Merina, Koivisto Erika, Korpela Milla, Korpi-Filppula Nelli, Kulmala Samu, Lahdenmaa Suvi, Lehtikevari Sami, Lepistö Mirko, Linna Nea, Luoma Jessica, Mantila Luca, Mäki Lucas, Mäkinen Essi (kahden tutkinnon suorittaja/SAI), Nurmela Emma, Oinonen Henri (kahden tutkinnon suorittaja/SAI), Osmo Riikka, Piipari Eero, Pääkkönen Mikko, Raivio Niko, Rajamäki Markus, Rinne Emilia, Ruuska Janette, Ryödi Noora, Santaharju Mirva, Seppälä Lauri, Kurikka, Sinisaari Jere, Sjöblom Heidi, Soinila Juuso, Syrjänen Anna, Tarkka Miisa, Tuomisto Juho, Tuomola Joonas, Uusi-Kokko Pauliina, Uusitalo Eveliina (kahden tutkinnon suorittaja/SAI), Vaarasto Maija, Vierikko Jemina, Yli-Kullas Inka

Pääkirjoitus / 21.06.2018 14:28

Mittumaari - keskikesän juhla on aivan käsillä. Kaapit on siivottu, saunat pesty ja juhannuskoivut vielä hakematta. Juhannusta varten valmistaudutaan huolellisesti ja juhlinta aloitetaan heti kun arkiaskareista päästään eroon. Toisilla iloa lisää vielä kesäloman alku. Hyvää ruokaa on varattu kaapit täyteen ja pitkäripaisessakin vierailtu.

Lue lisää »
Blogi / 01.06.2018 20:38

Kevät on ihanaa aikaa. Luonto puhkeaa kukkaan ja ilmassa on paljon onnistumisen iloa. Koulut päättyvät ja maailmalle lennähtää suuri joukko koulunsa päättäviä, osa ammattiin valmistuneita ja osa koulutuksensa jonkin etapin saavuttaneita. Erityisesti nuorten valmistuminen on herkkää ja suloista. Onnellisen nuoren lisäksi iloa ja ylpeyttä tuntevat myös vanhemmat ja koko suku. Ja se on aivan oikein, onnistumista pitää juhlia!

Lue lisää »