Etusivu » Uutiset
Uutiset / 03.12.2018 12:34

Kauhajoki 20000 Oy:lle yksi omistaja

Raimo Niemi on jatkossa Kauhajoki 20000 Oy:n vetomies. Kuva: Milla Ilkamo.

Tuomas Koivuniemi, teksti

Kauhajoki 20000 Oy:n kaikki osakkeet ovat marraskuun lopulla tehdyllä kaupalla siirtyneet Raimo ja Kirsi Niemen omistaman Oy Finnmajor Ab:n omistukseen. Finnmajor on ollut viisitoista vuotta sitten perustetun kehittämisyhtiön osakas alusta saakka.

Osakekaupoissa omistuksestaan luopuivat Ilkka Alakortes, Harri Alakortes, Erkki Jyllilä, Veikko Kallio-Kokko, Markku Keski-Filppula, Antti Lindfors ja Jari Mäki-Rahkola. Niemen mukaan yhtiö jatkaa edelleen työtään Kauhajoen seudun kehittämishankkeissa ja etsii uusia aktiivisia toimijoita joukkoonsa.

– Kauhajoki 20000 on ollut taustayhtiö, joka on vienyt eteenpäin alueen kehittämishankkeita ja pitänyt yhteyttä eri yrityksiin. Nyt haetaan uusia ihmisiä hallitus- ja kehittämistyöhön, hän kertoo.

Finnmajor

on emoyhtiö, minkä tytäryhtiöitä ja -toimijoita ovat

Kometos

Oy,

Speedwash365

ja

Relaa

Racing sekä jatkossa kehittämisyhtiö Kauhajoki 20000 Oy. Kehittämisyhtiö on merkittävä omistaja Aron teollisuuskeskuksesta, mistä sen omistusosuus on 60 prosenttia.

Lue lisää 5.12.2018 ilmestyvästä Kauhajoki-lehdestä!

Pääkirjoitus / 30.01.2019 18:43

Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto Valvira määräsi Esperi Care Oy:n omistaman ja Kristiinankaupungissa sijaitsevan hoivakoti Ulrikan toiminnan keskeytettäväksi viime viikon torstaina. Valviran mukaan puutteita oli muun muassa henkilöstön riittävyydessä, perushoidossa ja -hoivassa sekä lääkehoidossa. Myös muista yrityksen yksiköistä on tullut esiin ongelmia.

Lue lisää »
Blogi / 20.02.2019 11:22

Nykyajan elämänmenoa seuratessa tuntuu usein siltä, että arvojen, periaatteiden ja uskollisuuden arvostus on yhteiskunnassa heikentynyt. Arvoista puhutaan esimerkiksi politiikassa paljon, mutta ne otetaan esille vasta sitten, kun joku kriisi tai ongelmatilanne tulee eteen. Hyvä esimerkki tästä on vanhusten hoitoa ja hoivaa koskeneet Esperi Care- ja Attendo-tapaukset. Tähän saakka näissä tapauksissa ainoat arvot tai arvovalinnat ovat koskeneet taloutta, kustannustehokkuutta ja halpaa hintaa.

Lue lisää »