Etusivu » Uutiset
Uutiset / 02.01.2019 14:32

Ilkka Alakortes palasi IKH:n toimitusjohtajaksi

Isojoen Konehallin hallituksen puheenjohtajana viime vuodet toiminut Ilkka Alakortes on palannut myös yrityksen toimitusjohtajan tehtävään. Kuva: Jari-Pekka Laitio-Ramone.

Tuomas Koivuniemi, teksti

Ilkka Alakortes on palannut Isojoen Konehalli Oy:n (IKH) toimitusjohtajaksi. Ensimmäisenä toimitusjohtajan vaihdoksesta uutisoi Ilkka-lehti tänään (2.1.2019).

Alakortteen mukaan yritys ja toimitusjohtajan pestissä vuoden 2014 maaliskuusta lähtien toiminut kauppatieteen maisteri Tuomas Hilakari ovat joulukuussa yhteisymmärryksessä sopineet tehtävän päättymisestä.

Isojoen Konehalli on vuonna 1968 perustettu yritys, minkä liikevaihto oli viimeisellä päättyneellä tilikaudella 116,7 miljoonaa euroa.

Lue aiheesta enemmän 4.1.2019 ilmestyvästä Kauhajoki-lehdestä!

Pääkirjoitus / 13.12.2018 10:26

Polttoaineen ja ajoneuvojen verotuksen kiristys, tiemaksujen käyttöönotto ja pysäköinnin hinnoittelu. Myös bensiini- ja dieselautojen myynti aiotaan saada päättymään vuoteen 2035 mennessä. ”Liikenteen ilmastopolitiikan asiantuntijaryhmä” esittää näitä peliliikkeitä raportissaan, jossa on etsitty keinoja poistaa liikenteen kasvihuonepäästöt kokonaan vuoteen 2045 mennessä. Raportti luovutettiin pääministeri Juha Sipilän (kesk.) hallituksen liikenne- ja viestintäministeri Anne Bernerille (kesk.) eilen.

Lue lisää »
Blogi / 22.01.2019 14:06

Rahoitusmaailma on verkkoajan myötä kokenut rajun muutoksen, kun perinteisten pankkien ohella laina- ja luottoliiketoimintaan ovat tulleet mukaan erilaiset pikavippi- ja vertaislainayhtiöt. Pikavipit ovat olleet varsinkin nuorten suosiossa, koska niitä on voinut ottaa kännykkäviesteillä tai verkkosivuilta. Vippirahalla on usein rahoitettu nopeita ja huuruisia kulutuspäätöksiä - vaateostoksia tai baari- ja bileiltoja.

Lue lisää »