Etusivu » Uutiset
Uutiset / 02.01.2019 14:32

Ilkka Alakortes palasi IKH:n toimitusjohtajaksi

Isojoen Konehallin hallituksen puheenjohtajana viime vuodet toiminut Ilkka Alakortes on palannut myös yrityksen toimitusjohtajan tehtävään. Kuva: Jari-Pekka Laitio-Ramone.

Tuomas Koivuniemi, teksti

Ilkka Alakortes on palannut Isojoen Konehalli Oy:n (IKH) toimitusjohtajaksi. Ensimmäisenä toimitusjohtajan vaihdoksesta uutisoi Ilkka-lehti tänään (2.1.2019).

Alakortteen mukaan yritys ja toimitusjohtajan pestissä vuoden 2014 maaliskuusta lähtien toiminut kauppatieteen maisteri Tuomas Hilakari ovat joulukuussa yhteisymmärryksessä sopineet tehtävän päättymisestä.

Isojoen Konehalli on vuonna 1968 perustettu yritys, minkä liikevaihto oli viimeisellä päättyneellä tilikaudella 116,7 miljoonaa euroa.

Lue aiheesta enemmän 4.1.2019 ilmestyvästä Kauhajoki-lehdestä!

Pääkirjoitus / 03.07.2019 11:34

Kauhajoelta on valtion hallinnon palvelut hävinneet tällä vuosikymmenellä askel kerrallaan. Ensin lähti verotoimisto ja sitten käräjäoikeuden istuntopaikka täällä lakkautettiin. Poliisi ja poliisiasema kaupungissa edelleen on, mutta siellä ei kohta enää ole omia rikostutkijoita, vaan tuo osa poliisityöstä hoidetaan jatkossa Seinäjoelta käsin.

Lue lisää »
Blogi / 17.04.2019 13:16

Jollain ihmisillä on kyky luoda ympärilleen iloa ja hyvää mieltä. Yksi tällainen henkilö oli kehitysvammaisten valtakunnallisen Me Itse -yhdistyksen perustajajäseniin kuulunut ja sen puheenjohtajanakin toiminut Tommi Kivimäki Ilmajoelta. Tommi menehtyi viime lauantaina 43-vuotiaana.

Lue lisää »

Pääkirjoitus