Etusivu » Uutiset
Uutiset / 01.02.2019 21:16

Kauhajoen Yrittäjät palkittiin Vuoden vaikuttajana

Kauhajoen Yrittäjien hallitukseen kuuluvat tänä vuonna Sanna Linna, Toni Mäki-Turja, Pirjo Peltonen, Tuomas Koivuniemi, Timo Myllymäki, Mika Ollonqvist ja Jaana Rinta-Valkama sekä Juha-Matti Rantaviita (ei kuvassa).

Tuomas Koivuniemi, teksti

Kauhajoen Yrittäjät ry. on tänään illalla palkittu valtakunnallisen Suomen Yrittäjät ry:n Vaikuttajafoorumissa Vuoden vaikuttaja 2018 -palkinnolla.

Vuoden vaikuttajana palkitaan yhdistys, joka on vaikuttumistyöllään parantanut jäsenyritysten toimintaympäristöä. Kauhajoen Yrittäjät on saanut vaikuttamisellaan aikaan useita positiivisia muutoksia, sillä esimerkiksi yritysten osaamiskartoitukset auttavat niitä ennakoimaan työvoiman kohtaanto-ongelmaa. Kauhajoella on osallistuttu valtakunnalliseen koulutuspoliittiseen vaikuttamiseen. Yhdistys on ollut myös aktiivinen yhteistyön tekijä kaupungin suuntaan, mikä on tuottanut hedelmää.

Yrittäjäyhdistyksen puheenjohtaja Jaana

Rinta-Valkama

toteaa palkinnon tuntuvan hyvältä.

– Vaikuttamistyö on hiljaista työtä, jota tehdään usein taustalla. Kauhajoella on ollut jo pitkään hyvää yhteistyötä yrittäjäyhdistyksen ja kaupungin välillä, ja työ on kantanut hedelmää. Hyvää tukea olemme vaikuttamistyöhön saaneet Etelä-Pohjanmaan Yrittäjiltä ja hienoa, että työmme on huomattu Helsingissäkin.

Rinta-Valkaman

mukaan palkinto antaa lisäpontta jatkaa yhteistyötä

kauhajokisen

yrittäjyyden ja hyvinvoinnin hyväksi.

– Yrittäjille tämä on positiivinen viesti siitä, että kannattaa olla Kauhajoen Yrittäjien jäsen, hän päättää.

Lue aiheesta enemmän 6.2.2019 Kauhajoki-lehdestä!

Pääkirjoitus / 29.05.2019 15:37

Kauhajoen liikuntahalli oli käytännössä ääriään myöten täynnä viime sunnuntaina, kun Karhubasket kohtasi Korisliigan viidennessä finaaliottelussa Kouvolan Kouvot. Oranssiin käytännössä sonnustautunut sali raikui korishuumaa, kun 1 714 henkeä seurasi Jussi Laakson valmentaman ja kapteeni Bojan Sarcevicin johtaman kotijoukkueen iloista matkaa kohti otteluvoittoa ja Suomen mestaruutta. Pantteri-patsas - jo viime vuoden keväällä kauhajokisille tutuksi tullut mestaruuden merkki - sai jälleen jäädä pohjalaisille lakeuksille.

Lue lisää »
Blogi / 17.04.2019 13:16

Jollain ihmisillä on kyky luoda ympärilleen iloa ja hyvää mieltä. Yksi tällainen henkilö oli kehitysvammaisten valtakunnallisen Me Itse -yhdistyksen perustajajäseniin kuulunut ja sen puheenjohtajanakin toiminut Tommi Kivimäki Ilmajoelta. Tommi menehtyi viime lauantaina 43-vuotiaana.

Lue lisää »

Pääkirjoitus