Etusivu » Uutiset
Uutiset / 05.02.2019 13:39

Lipeärekka ojaan Tokerotiellä

Tokerotie on tiistaina poikki pitkälle iltaan, kun ojaan suistunutta rekkaa nostetaan.

Päivi Lahti-Kuusisto, teksti ja kuva

Tokerotiellä sattui aamupäivällä vaarallisten aineiden onnettomuus, kun lipeää kuljettanut rekka suistui kyljelleen ojaan runsaan parin kilometrin päässä Lamminmaan lentokentästä Jalasjärvelle päin. Kuljettaja selvisi vähäisin vammoin.

Etelä-Pohjanmaan pelastuslaitokselta kerrotaan, että lipeää ei ole päässyt vuotamaan maahan. Aine siirretään tänään iltapäivällä toiseen autoon ja sen jälkeen ojaan mennyt rekka nostetaan takaisin tielle. Tokerotie on poikki liikenteeltä myöhään iltaan asti.

Pääkirjoitus / 29.05.2019 15:37

Kauhajoen liikuntahalli oli käytännössä ääriään myöten täynnä viime sunnuntaina, kun Karhubasket kohtasi Korisliigan viidennessä finaaliottelussa Kouvolan Kouvot. Oranssiin käytännössä sonnustautunut sali raikui korishuumaa, kun 1 714 henkeä seurasi Jussi Laakson valmentaman ja kapteeni Bojan Sarcevicin johtaman kotijoukkueen iloista matkaa kohti otteluvoittoa ja Suomen mestaruutta. Pantteri-patsas - jo viime vuoden keväällä kauhajokisille tutuksi tullut mestaruuden merkki - sai jälleen jäädä pohjalaisille lakeuksille.

Lue lisää »
Blogi / 17.04.2019 13:16

Jollain ihmisillä on kyky luoda ympärilleen iloa ja hyvää mieltä. Yksi tällainen henkilö oli kehitysvammaisten valtakunnallisen Me Itse -yhdistyksen perustajajäseniin kuulunut ja sen puheenjohtajanakin toiminut Tommi Kivimäki Ilmajoelta. Tommi menehtyi viime lauantaina 43-vuotiaana.

Lue lisää »

Pääkirjoitus