Etusivu » Uutiset
Uutiset / 10.03.2019 17:05

Kännissä katumaasturia kuljettanut kärähti kotoaan

Kauhajoki-lehti

Pohjanmaan hätäkeskus välitti poliisille tehtävän holtittomasti ajavasta katumaasturista Kauhajoella 10.3. aamun aikana. Poliisipartio tavoitti tuntomerkkeihin sopivan auton kotiosoitteestaan ja päätti mennä tarkastamaan kuljettajan ajokunnon. Ajoneuvon kuljettaja puhalsi poliisin seulonta-alkometriin 1,7 promillea.

Kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Pääkirjoitus / 29.05.2019 15:37

Kauhajoen liikuntahalli oli käytännössä ääriään myöten täynnä viime sunnuntaina, kun Karhubasket kohtasi Korisliigan viidennessä finaaliottelussa Kouvolan Kouvot. Oranssiin käytännössä sonnustautunut sali raikui korishuumaa, kun 1 714 henkeä seurasi Jussi Laakson valmentaman ja kapteeni Bojan Sarcevicin johtaman kotijoukkueen iloista matkaa kohti otteluvoittoa ja Suomen mestaruutta. Pantteri-patsas - jo viime vuoden keväällä kauhajokisille tutuksi tullut mestaruuden merkki - sai jälleen jäädä pohjalaisille lakeuksille.

Lue lisää »
Blogi / 17.04.2019 13:16

Jollain ihmisillä on kyky luoda ympärilleen iloa ja hyvää mieltä. Yksi tällainen henkilö oli kehitysvammaisten valtakunnallisen Me Itse -yhdistyksen perustajajäseniin kuulunut ja sen puheenjohtajanakin toiminut Tommi Kivimäki Ilmajoelta. Tommi menehtyi viime lauantaina 43-vuotiaana.

Lue lisää »

Pääkirjoitus